laat het u ervaren

SPELBOUWERS

Wie?

De Spelbouwers zijn Rob Willems, Jorn Bruining en Ferdinand Oort. Zij kennen elkaar vanaf de periode van samenwerking bij het Instituut Toegepaste Sociale Wetenschappen (ITS), een onderzoeksinstituut gelieerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Rob Willems

Als spelbouwer, ontwikkelaar en procesbegeleider is het na een studie algemene sociale wetenschappen vooral de interventiemethodologie die in de praktijk wordt gebracht. InterveniŽren om organisaties (nog) beter te maken. In spelsimulaties komen veel goede dingen samen: denken vanuit de samenhang, doen in samenhang met anderen. Gedragen ervaringen en oplossingen. Ook actief bij de Radboud Universiteit (www.ru.nl/crisisinterventies).

E-mail: Rob@spelbouwers.nl

Jorn Bruining (1975)

Spelbouwer en ontwikkelaar van mensen, teams en organisaties. Opgeleid als organisatiewetenschapper. Begeleider van workshops, training en teamcoaching. Vriendelijk de diepte in, met een tik voor werkvormen die werken, zoals spelsimulaties. Naast Spelbouwers, werk ik vanuit mijn eigen buro (www.burojorn.nl) en vanuit het avontuur van de held (www.avontuurvandeheld.nl).

Ferdinand Oort (1974)

Spelbouwer, trainer en adviseur op velerlei vlakken. Oorspronkelijk opgeleid als commercieel econoom, maar gespecialiseerd op het snijvlak van bedrijfskunde en bestuurskunde. Weet het geheel te overzien met behoud van een praktisch oog. Scherp en concreet, ook als het gaat om de leerervaringen die spelsimulaties brengen. Naast spelbouwer actief als senior adviseur bij Radar Advies (www.radaradvies.nl), waarin sociale vraagstukken centraal staan.

E-mail: Jorn@spelbouwers.nl

E-mail: Ferdinand@spelbouwers.nl